Σάββατο21.02.2617:20
Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο σίριαλ “Άγιος έρωτας” του Alpha, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στον καναπέ της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύνδεση που νιώθει με την τραγωδία των Τεμπών καθώς και στην ευρύτερη ενσυναίσθηση που καλλιεργεί στην καθημερινότητα του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “στις 28 Φεβρουαρίου δεν θα παίξουμε την παράσταση στο θέατρο. Είναι η μέρα των Τεμπών και θα είμαστε κάτω, στο Σύνταγμα, στη διαδήλωση και αυτό αναζητούμε όλοι. Ακόμα και αυτοί που ‘ναι μπροστά, αυτή τη στιγμή, ξέρουν ότι μπορούμε και καλύτερα. Νομίζω, έχω αυτή την εντύπωση και θέλω να πιστεύω”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Αλλιώς, όποιος δεν ονειρεύεται ουτοπίες – και μην ακουστεί επηρμένο αυτό – είναι καταδικασμένος να ζει δυστοπικά. Πρέπει να ονειρευόμαστε και να διεκδικούμε ένα καλύτερο σύστημα δικαιοσύνης, καλύτερες συνθήκες. Δεν πρέπει να σφίξουμε κι άλλο το ζωνάρι γιατί η πείνα, λέει ο Καμπανέλης, είναι το καμάρι του κιοτή. Αυτού που κιοτεύει, του δειλού”.
“Δεν χρειάζεται.. Είμαστε πολίτες, έχουμε ναι μεν υποχρεώσεις αλλά έχουμε και δικαιώματα. Για παράδειγμα τον ελεύθερο χρόνο μας, δηλαδή να μπορούμε να δούμε την οικογένεια μας και ας δουλεύουμε λιγότερες ώρες την εβδομάδα, είναι σημαντικά πράγματα αυτά και δεν πρέπει να χαθούν. Το να ‘χουμε παιδεία και υγεία, από τη στιγμή που φορολογούμαστε και αρκετά μάλιστα είναι δικαιώματα” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Alpha.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
