website analysis Γιώργος Λιάγκας: «Αν πάρω την κ. Μπάρκα τη στιγμή που υπήρχε ένταση για δύο παρουσιάστριες που είχαν τον ίδιο άντρα, θα πω… τι ξεφτίλα είναι αυτή» – Epikairo.gr

Παρασκευή20.02.2612:10

Μία ανάρτηση που έκανε η Δανάη Μπάρκα για τα αποσπάσματα των εκπομπών που βλέπει στο Tik Tok, αποτέλεσε αφορμή να ξεσπάσει ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του. Η ανάρτηση της Δανάη Μπάρκα ανέφερε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Και χαζεύω TikTok και μου πετάγονται βίντεο από κάποιες ελληνικές εκπομπές. Παιδιά, τι υπάρχει στην τηλεόραση; Τι λαϊκισμός; Τι ψευτιά; Τι μεταστροφές απόψεων και συμπεριφορών; Τι απώλεια μέτρου; Τι υπερβολές; Τι ασυνέπεια; Τι ανεξέλεγκτη σύγκρουση για τα πάντα; Δηλαδή ανοίγεις τηλεόραση και ακούς κυρίως φωνές, υπερβολές και τσαντίλα, για θέματα τα οποία είναι απλά νέα της ημέρας; Προφανώς και στις στιγμές όπως και στη ζωή, θα διαφωνήσεις, θα συγκρουστείς ή θα χάσεις το μέτρο. Προφανώς. Αλλά κάθε μέρα; Για όλα; Και αυτό ας πούμε είναι κανονικότητα; Νεύρα και φωνές για όλα; Έλα Χριστέ και Παναγιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αρχικά το εξής: «Το θέμα είναι τι οπτική γωνία θέλει να έχει η κυρία Μπάρκα. Αν θέλει να έχει την οπτική γωνία της… της ουσίας, θα δει ότι το 95% της τηλεόρασης είναι μια χαρά και υπάρχει ένα 5%… Αν μπεις στο TikTok και δεις μόνο το 5% θα πεις «πω πω χάλια η τηλεόραση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ότι το κάνει τώρα που είναι εκτός, είναι άλλο θέμα. Επειδή εγώ είμαι εντός… τόσα χρόνια, κι όταν βρεθώ εκτός εγώ θα το βουλώσω. Θα κάτσω σπίτι μου, θα πάω στην Τήνο, θα κάνω τα μπάνια μου και δεν θα ασχολούμαι. Δεν θα ξέρω τι γίνεται πραγματικά.

Εργάζομαι, δεν έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου και έχω ανάγκη να εργαστώ. Κάποια στιγμή που θα το αποφασίσω και εγώ και ο κόσμος ότι πρέπει να σταματήσω, δεν θα ασχολούμαι με την τηλεόραση. Το να βγω εκτός και να πω «ξέρεις πόσο κακή είναι η τηλεόραση;», πω πω χάλια κι όταν ήμουν…».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε, λέγοντας: «Κάνει λάθος αυτός που το λέει, γιατί δεν βλέπει μια εκπομπή, βλέπει το TikTok. Δες την εκπομπή και κρίνε την. Όχι δεν είναι αυτή η τηλεόραση. Δες τρεις ώρες μιας εκπομπής, δες τρεις ώρες μιας εκπομπής και κρίνε την.

Δηλαδή στη ζωή της κυρία Μπάρκα δεν έχει κακές στιγμές; Έχει. Αν πάρω εγώ λοιπόν την κυρία Μπάρκα, τη στιγμή που υπήρχε μια ένταση για δυο παρουσιάστριες, που είχαν τον ίδιο άντρα… και κόψω μόνο αυτή τη στιγμή στο TikTok. Και βλέπω μόνο αυτό, θα πω «πω πω τι ξεφτίλα είναι αυτή η τηλεόραση». Αυτό μένει την κυρία Μπάρκα; Όχι, την αδικούμε.

Ήταν μια καλή παρουσιάστρια που είχε και χιούμορ, είχε και άποψη και τα λοιπά. Αν λοιπόν πάρω τη στιγμή αυτή, δυο γυναίκες που είχαν τον ίδιο άντρα να λέει η μία για την άλλη, θα πω «πω πω τι ξεφτίλα είναι αυτή, ξεκατινιάζονται στην τηλεόραση». Δεν την αδικώ λοιπόν την κυρία Μπάρκα αν πάρω μόνο αυτή τη στιγμή»;

«Κακώς το παίξαμε, δεν είχα καταλάβει τι είναι», είπε στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας.