website analysis Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Aταμάν μού είπε να είμαι ο εαυτός μου» – Μήνυμα προς τους φιλάθλους – Epikairo.gr

Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Aταμάν μού είπε να είμαι ο εαυτός μου» – Μήνυμα προς τους φιλάθλους

Μήνυμά του προς τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να φωνάζετε για μας ακόμα περισσότερο όταν δεν πηγαίνουμε καλά», έστειλε το πρόσφατα αποκτηθείς από τον Παναθηναϊκό Αμερικανός αστέρας Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να φορέσει τα «πράσινα», καθώς και για τη συνεργασία του με τους Έργκιν Άταμαν, Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα.

Ο Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Λίγο πριν η αποστολή των “πρασίνων” αναχωρήσει για το Ηράκλειο, όπου θα διεξαχθεί το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αμερικανός φόργουορντ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας.

«Συζήτησα με την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον ατζέντη μου και τον εαυτό μου. Αισθάνομαι πώς φυσικά όλοι ξέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε ήταν μία επιλογή με όσα έκανα εκεί τα τρία τελευταία χρόνια και ειδικά όσα πετύχαμε ως ομάδα πέρυσι, ένιωσα πώς ένα κεφάλαιο έκλεισε. Έδωσα τα πάντα, νομίζω έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Ελπίζω να το εκτιμούν και να το απόλαυσαν. Τώρα ξεκινάει ένα επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου και στο μπάσκετ».

«Όπως λέω πάντα θα δουλέψω σκληρά και θα βάλω τα δυνατά μου για να συνεισφέρω αμυντικά και επιθετικά. Μίλησα με τον κόουτς πριν μπούμε στο γήπεδο για να δούμε τα συστήματα και ήθελε να μου υπενθυμίσει: Μην έρθεις εδώ προσπαθώντας να προσαρμοστείς. Να είσαι ο εαυτός σου. Εμείς θα φροντίσουμε να δουλέψουν όλα γύρω από εσένα. Αυτό ήταν μια πολύ καλή ενθάρρυνση».

«Είναι μια ευκαιρία να προσπαθήσουμε να το κάνουμε να λειτουργήσει. Προφανώς ακούγεται πολύ ωραίο να αναφέρουμε αυτούς τους τίτλους (σ.σ. MVP οι δύο παίκτες) πέρυσι και πρόπερσι, αλλά ο στόχος η πρόκληση και η διασκέδαση έρχονται μέσα από το να το κάνουμε να δουλέψει στο παρκέ, θα κάνω το καλύτερο δυνατό, όπως είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν και εκείνοι για να αποκτήσουμε καλύτερη χημεία και συνοχή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ελπίζω αυτό να μας οδηγήσει στο να κερδίσουμε παιχνίδια».

«Να να μας επευφημείτε όταν τα πηγαίνουμε καλά, ακόμα περισσότερο όταν δεν τα πηγαίνουμε καλά και να θυμάστε πάντα ότι βάζουμε τα δυνατά μας».