website analysis Μετρό Αθήνας: Αλλαγές στη Γραμμή 2. Πώς θα κινούνται οι επιβάτες – Epikairo.gr

Αλλάζει προσωρινά η λειτουργία της Γραμμής 2 του Μετρό λόγω εργασιών αναβάθμισης, με πρόωρο κλείσιμο σταθμών και ειδική λεωφορειακή γραμμή για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Σε νέα φάση περνούν οι εργασίες αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης δικτύου 5G στο Μετρό της Αθήνας, φέρνοντας προσωρινές αλλαγές στη λειτουργία της Γραμμής 2 στο τμήμα Νέος Κόσμος – Σύνταγμα.

Από τις βραδινές ώρες Κυριακής έως Πέμπτης, οι σταθμοί Σύνταγμα (μόνο για τη Γραμμή 2), Ακρόπολη, Συγγρού-Φιξ και Νέος Κόσμος κλείνουν στις 21:40 — περίπου 2,5 ώρες νωρίτερα από το κανονικό. Ο σταθμός Σύνταγμα παραμένει ανοιχτός για τη Γραμμή 3.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα δρομολόγια της Γραμμής 2 θα πραγματοποιούνται στα τμήματα Ανθούπολη – Πανεπιστήμιο και Άγιος Ιωάννης – Ελληνικό, με τους τελευταίους συρμούς να αναχωρούν λίγο πριν το πρόωρο κλείσιμο.

Για την κάλυψη του ενδιάμεσου τμήματος, ο ΟΑΣΑ θέτει σε λειτουργία την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ15 «Πανεπιστήμιο – Άγιος Ιωάννης», η οποία θα εξυπηρετεί τους επιβάτες από τις 21:40 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ, οι ρυθμίσεις κρίνονται απαραίτητες για την υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν τη λειτουργία και την ποιότητα μετακίνησης στο δίκτυο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακόμα ψάχνεις οικονομικό και καλό μεταχειρισμένο;

Χιλιάδες θύματα με «δώρο» αυτοκίνητο

Απλά, νομιμα, οικονομικά και με σεβασμο