Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, θα οδηγηθεί εκ νέου στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο, ο 47χρονος οδηγός που έφτασε την Πέμπτη μεθυσμένος στο δημοτικό σχολείο για να παραλάβει την κόρη του και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, προκάλεσε υλικές ζημίες σε οχήματα και τραυμάτισε ελαφρά μαθητή.
Η εκδίκαση της υπόθεσης που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας με την έκθεση αυτοψίας της αστυνομίας και την εξέταση του μικρού μαθητή στο νοσοκομείο Χανίων.
Στο μεταξύ, το δικαστήριο έλαβε απόφαση για άρση της κράτησής του, με όρο να μην οδηγήσει και να παρουσιαστεί την Τετάρτη στο δικαστήριο.
Από τη μεριά της υπεράσπισης, εκφράστηκε η ειλικρινής του μεταμέλεια για το συμβάν. «Έχει αναγνωρίσει το λάθος του. Είναι πατέρας 4 παιδιών, είναι σκληρά εργαζόμενος, έχει καταλάβει τι έκανε» τόνισε ο δικηγόρος του.
