Η εκπομπή του MEGA Live News αναφέρθηκε στην κατάθεση που έδωσε η σύζυγος του αδικοχαμένου Κώστα Αλεξανδρή, που κηδεύτηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης στο Λιθοβούνι της Μακρυνείας.
Από μεριάς των συγγενών του Κώστα Αλεξανδρή, υπάρχει οργή για τα όσα φέρεται να ανέφερε η σύζυγός του στην κατάθεσή της.
«Ουσιαστικά ανέφερε πως όντως είχαν μία σχέση με τον δράστη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Τόνισε ότι δεν περίμενε ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε πως υπήρχαν περιστατικά μεταξύ των δύο ανδρών, ωστόσο τόνισε πως γνώριζε ότι ο σύζυγός της προκαλούσε τον δράστη», τόνισε δημοσιογράφος της εκπομπής.
Ανιψιά του μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε:
«Ο θείος μου δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον δράστη. Κανόνιζε τα γενέθλια του παιδιού του. Μιλήσαμε με τον άνθρωπο με τον όποιον κανόνιζε. Ένας άνθρωπος που κανονίζει τα γενέθλια του παιδιού του, σίγουρα δεν πάει να σκοτώσει κάποιον. Το αμάξι του θείου μου ήταν εν κινήσει και η καραμπίνα του άδεια. Αν υπάρχει άνθρωπος που βρήκε φυσίγγι στο αμάξι του να έρθει να μας το αποδείξει. Ο θείος μου ήταν αριστερόχειρας. Πώς να οπλίσει και να απειλήσει στο αμάξι; Η καραμπίνα βρέθηκε δίπλα του, άδεια. Είναι δικαιολογίες που λέει ο δράστης όλα αυτά. Η σύζυγός του γύρισε μόνη της πίσω στο θείο μου. Ο θείος μου την αγάπαγε πολύ. Όσο καιρό ήταν στην Πάτρα πήγαινε συνέχεια με ένα πορτ μπαγκάζ γεμάτο πράγματα. Της πήγαινε το παιδί, παρότι δεν ήταν υποχρέωσή του. Την αγαπούσε πάρα πολύ. Σήμερα εγώ την είδα στην κηδεία. Έκλαιγε. Αλλά δεν ξέρω για ποιον. Για τον θείο μου; Για τον άνθρωπο που είναι στη φυλακή; Δεν ξέρω. Ποιος δολοφόνος είναι καλό παιδί;».
