Σάββατο10.01.2616:30
Στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Weekend Live επέλεξε ο Δημήτρης Πανόπουλος να προχωρήσει σε μια πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση, το Σάββατο, με αφορμή το πρόωρο τέλος της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κι αυτό καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θυμήθηκε ποιος ήταν εκείνος ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, αναρωτιόταν περισσότερο από τους υπολοίπους για το φημολογούμενο τέλος της δικής του εκπομπής την περασμένη σεζόν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, απευθυνόμενος στη συμπαρουσιάστρια του, Μάρτζυ Λαζάρου και τον συνάδελφο του, Αλέξη Μίχα, ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “πέρυσι φάγαμε τον μεγαλύτερο πόλεμο που μπορεί να φάει εκπομπή. Από τον πρώτο μήνα φτάναμε να ακούμε αν θα κοπεί η εκπομπή Weekenders ή όχι”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Ξέρεις ποια εκπομπή έπαιζε περισσότερο αυτό το ρεπορτάζ; Ξέρεις ποιος αναρωτιόταν περισσότερο απ’ όλους αν θα κοπούμε; Η Ελένη Τσολάκη! Η Ελένη Τσολάκη, στο Open”.
“Αυτή η εκπομπή ήταν που πρόβαλλε πιο πολλές φορές το “θέμα”… Weekenders, κόβονται; Αλλαγές; Τι γίνεται, θα περιοριστούν; Αλλαγή ώρας;” υπογράμμισε, με σαφήνεια, ο Δημήτρης Πανόπουλος στον αέρα της εκπομπής Weekend Live, το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως είδαμε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.
