website analysis Αργυρούπολη: Τρία άτομα ξυλοκόπησαν βάναυσα διανομέα φαγητού – Του άρπαξαν και το φαγητό που μετέφερε – Epikairo.gr

Αργυρούπολη: Τρία άτομα ξυλοκόπησαν βάναυσα διανομέα φαγητού – Του άρπαξαν και το φαγητό που μετέφερε

Συνελήφθη ένας 17χρονος, ο οποίος μαζί με άλλα δύο άτομα, ηλικίας 17 και 18 ετών, ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα φαγητού στην Αργυρούπολη.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο διανομέας φαγητού έφτασε στο σημείο όπου είχε δηλωθεί ως διεύθυνση, προκειμένου να παραδώσει την παραγγελία. Εκεί τον περίμεναν τρία άτομα, δύο 17χρονοι και ένας 18χρονος, οι οποίοι του επιτέθηκαν βάναυσα, χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο το σώμα.

Η αγριότητα της επίθεσης ήταν τέτοια, που παρά το γεγονός ότι ο διανομέας είχε πέσει λιπόθυμος στο έδαφος, η συμμορία δεν σταμάτησε να τον χτυπά, σύμφωνα με το Mega.

Στη συνέχεια οι τρεις προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το τσαντάκι, ωστόσο πήραν μόνο το φαγητό που μετέφερε και τράπηκαν σε φυγή.

Ο διανομέας χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 17χρονος για την υπόθεση. Οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται.