website analysis Ρωσία: Ευρώπη και Ουκρανοί να υιοθετήσουν πιο «σωστή στάση» δεδομένων των εξελίξεων στο πεδίο – Epikairo.gr

Οι συνομιλίες με τον Στιβ Γουίτκοφ και τον Τζάρεντ Κούσνερ ήταν πολύ θετικές, δήλωσε την Τετάρτη ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ. 

«Στη συνάντηση του Βλαντίμιρ Πούτιν με τους Αμερικανούς, εκφράστηκαν ειλικρινά οι απόψεις της Ρωσίας σχετικά με τα έγγραφα που έφεραν… Οι Αμερικανοί επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να λάβουν υπόψη τους τις σκέψεις μας και τις βασικές μας προτάσεις» είπε. 

Η Ρωσία, διεμήνυσε, το «δεξί χέρι» του Βλαντίμιρ Πούτιν, ευελπιστεί ότι η Ευρώπη και οι Ουκρανοί θα υιοθετήσουν πιο «σωστή στάση» δεδομένων των εξελίξεων στο πεδίο της μάχης. «Η Ευρώπη έχει αποκτήσει μεγαλύτερη επίγνωση της πραγματικότητας» σημείωσε. 

Η Ρωσία δεν έχει επικοινωνία με τους Ευρωπαίους για τα δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία… Οι Ευρωπαίοι αρνούνται να συνεργαστούν με τη Ρωσία, αν και η Μόσχα είναι ανοιχτή στο να συζητήσει όλα τα ζητήματα, δήλωσε ο Ουσάκοφ απαντώντας σε ερώτηση του TASS.

Αρχική / Κόσμος Κρεμλίνο: Ευρώπη και Ουκρανοί να υιοθετήσουν πιο «σωστή στάση» δεδομένων των εξελίξεων στο πεδίο «Η Ευρώπη έχει αποκτήσει μεγαλύτερη επίγνωση της πραγματικότητας» σημείωσε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ για τη συνάντηση με τον Γουίτκοφ
16:04, 03.12.2025 Your browser does not support the audio element.

«Συζητήσαμε το ζήτημα της ένταξης της Ουκρτανίας στο ΝΑΤΟ» περιορίστηκε να πει ο Ρώσος αξιωματούχος, αρνούμενος να κάνει περισσότερα σχόλια. 

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ μίλησε μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα μεταξύ του Πούτιν και του ειδικού απεσταλμένου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, και του γαμπρού του Τζάρεντ Κούσνερ, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σημειώνει το Reuters.