Όταν η Τατιάνα ρωτούσε το κοινό αν συμφωνεί ή όχι με τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024, 7:20 μμ

Από τα 10 χρόνια πρωτόδικα, το Εφετείο σήμερα μείωσε σε 5 και 6 χρόνια την ποινή για τους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου, εκ των οποίων ο ένας θα την εκτίσει στο σπίτι του… Όταν όπως αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Αναρχικοί εκτίουν ποινές 15 και 20 χρόνια για κλοπές!

Ωστόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θυμήθηκαν μια «λαμπρή» σελίδα της ελληνικής τηλεόρασης με πρωταγωνίστρια την Τατιάνα Στεφανίδου την εποχή που ήταν στον ΣΚΑΙ και είχε δολοφονηθεί ο Ζακ Κωστόπουλος.

Τότε που η παρουσιάστρια είχε αναρτήσει γκάλοπ για λογαριασμό της εκπομπής της στο κανάλι του Φαλήρου και ζητούσε από τον κόσμο να ψηφίσει σε ερώτημα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο. Το διαδικτυακό γκάλοπ δημοσιεύτηκε στο Twitter και έθετε το εξής ερώτημα: «Ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος, έχασε την ζωή του όταν εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο οπλισμένος με μαχαίρι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε την άποψή σας. Συμφωνείτε με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη»;

Όπως ήταν φυσικό το γκάλοπ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, τόσο για την ίδια την ιδέα να τεθεί σε ψηφοφορία ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όσο και ο τρόπος που διατυπώθηκε το ερώτημα, δεδομένου ότι τα στοιχεία δεν επιβεβαιώθηκαν, δηλαδή η ύπαρξη μαχαιριού… Αυτά μέρα που ‘ναι!