Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

  Infotainment
Μήπως εκτός από το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου να σκεφτείτε και το χρώμα;
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:00
Infotainment
Λιπαντικά αυτοκινήτων: Πρέπει να τα αλλάζουμε το καλοκαίρι;
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 20:00
Infotainment
7 χρυσά κοσμήματα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κοσμηματοθήκη
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 17:15
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Σέιχ Σου: 27 χρόνια από τη μεγάλη φωτιά στη Θεσσαλονίκη
V.D. – Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024, 12:32

Όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές προσήγαγαν το βράδυ της Παρασκευής (05.07.24) έναν άνδρα ως ύποπτο για την άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάμερες και μαρτυρίες οδήγησαν τους αναλυτές των Ανθρωποκτονιών στην προσαγωγή του συγκεκριμένου ατόμου, ύποπτου, για την εκτέλεση του Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για παλιό γνώριμο των Αρχών που εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής επιχειρηματία. Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση του με την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου, που δραστηριοποιούνταν στη Μύκονο, ενώ κρατάει το στόμα του κλειστό.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν στοιχεία, που ενδεχομένως θα τον «δέσουν» με την υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου, έτσι ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Χορηγός Επικοινωνίας

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ύποπτος που προσήχθη για την εκτέλεση στο Ψυχικό, βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στις φυλακές, όπου φέρεται να ήρθε σε επαφή με άτομα της Greek Mafia.

Κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις του, φανέρωσαν τον σωματότυπό του και οι πληροπφγορίες που έδωσαν συγκεκριμένα άτομα για το τι ετοίμαζε, οδήγησαν τους ατσυνομικούς στην προσαγωγή του, προκειμένου να εξεταστεί και να επιβεβαιωθεί, αν εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου.

Πηγή: NewsIt