Ο 44χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο μετά τις 9 το πρωί, όπου αρχικά οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές σε βάρος του με βάση το υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Στην συνέχεια, ο 44χρονος, που σύμφωνα με την δικογραφία είναι αυτός που εκτέλεσε με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς τον τοπογράφο, οδηγήθηκε στον Ανακριτή από ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του έναντι της κατηγορίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 44χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του τοπογράφου-μηχανικού στο Ψυχικό, θα απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο ύποπτος της δολοφονίας αρνείται τις κατηγορίες, φαίνεται να προδόθηκε από τη μηχανή του, αλλά και από μία φράση που είπε, η οποία κατά κόρον χρησιμοποιείται σε παρόμοια εγκλήματα, όπως τονίζουν οι αρχές.

Οσον αφορά το «βιογραφικό» τουδράστη του φονικού στο Ψυχικό, έχει βρεθεί στις φυλακές στο παρελθόν για σημαντικές υποθέσεις. Του είχαν μάλιστα επιβληθεί ισόβια, τα οποία μετατράπηκαν σε 15ετη φυλάκισης.

Στο διάστημα που ήταν κρατούμενος, μπαινόβγαινε στις φυλακές με άδεια και φέρεται στο διάστημα αυτό να συμμετείχε σε παράνομες ενέργειες.

Μεταξύ άλλων, έχει εμπλακεί το όνομά του στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου, στην υπόθεση για την τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι διευθυντή φυλακών στην κεντρική Ελλάδα, σε ληστεία στα ΚΤΕΛ Πάτρας κ.α.