Χριστίνα Μάνη: «Δεν με ικανοποιούσε να παίζω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες – Παίζω πιάνo από τεσσάρων ετών»

Η Χριστίνα Μάνη εμφανίστηκε στο πλατό του «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τετάρτη το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Κατά τη διάρκεια μιας εκτενούς συνέντευξης, η γοητευτική πιανίστρια, που ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός, αποκάλυψε την απόφασή της να εγκαταλείψει οριστικά τον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μάνη εξομολογήθηκε: «Στην υποκριτική άκουσα πολλά όχι και πολλά ναι. Ωστόσο, οι ρόλοι που μου προσέφεραν λόγω της εμφάνισής μου δεν με ικανοποιούσαν. Με θεωρούσαν μια όμορφη κοπέλα και μου έδιναν ρόλους σέξι γειτόνισσας, μικρούς και χωρίς βάθος. Αυτό δεν με γέμιζε καθόλου».

Η ίδια προσέθεσε: «Έχοντας σπουδάσει θέατρο στο Λονδίνο, που με μάγευε, και μετά πηγαίνοντας στο Λος Άντζελες για να παίξω τη σέξι κοπελίτσα σε ταινίες, δεν με ικανοποιούσε. Σε κάποια φάση είπα στον βοηθό ατζέντη μου: ‘Λούπε τέλος, δεν θέλω άλλες οντισιόν για σέξι ρόλους, είτε είναι για σειρά στο HBO είτε αλλού’. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Λος Άντζελες, αισθανόμουν μοναξιά και άρχισα να γράφω μουσική στο σπίτι μου».

Η Χριστίνα Μάνη συμπλήρωσε: «Αυτό είναι έμφυτο. Παίζω πιάνο από τεσσάρων ετών και δεν το σταμάτησα ποτέ. Πάντα μελετούσα για ώρες, αν και δεν ήταν ποτέ το επάγγελμά μου».