Συγκλονισμένο είναι το Λασίθι από την τραγωδία που σημειώθηκε σε γλέντι, με έναν 36χρονο να πέφτει νεκρός από μπαλωθιά του μπατζανάκη του.

Για το περιστατικό που εξελίχθηκε σε οικογενειακό δράμα μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας όλα όσα έγιναν.

«Τα παιδιά ήταν στην αυλή. Τρώγανε, πίνανε και είχαν μουσική. Παίζανε μπαλωθιές. Είχαν πιει πάρα πολύ. Το θύμα λίγο πριν γίνει το μοιραίο πήγε τουαλέτα πίσω από το σπίτι. Ο 32χρονος πυροβολούσε με το όπλο και όπως ερχόταν ο μπατζανάκης του τον βλέπω να πέφτει. Εκείνη την ώρα άλλοι τραγουδούσανε, άλλοι μιλούσανε και κανείς δεν πρόσεξε τον 36χρονο να πέφτει» είπε αρχικά, και συνέχισε:

«Εκείνη τη στιγμή έπαιξε τρεις ή τέσσερις. Νομίζω καθόταν, τράβηξε το πιστόλι του με το ένα χέρι, σηκώθηκε όρθιος και έριχνε με το χέρι πάνω. Το θύμα ήταν λίγα μέτρα μακριά. Δεν ξέρω πώς τον πέτυχε. Μήπως βρήκε η σφαίρα στο δέντρο που έχουμε στην αυλή… Μόλις συνειδητοποίησε το παιδί ότι τον πέτυχε τράβαγε τα μαλλιά του, φώναζε, ούρλιαζε.

Τρέχω και βλέπω το παιδί να έχει πέσει και να είναι ξάπλα στο έδαφος. Εγώ νόμιζα ότι έπεσε επειδή ήταν πιωμένος. Τον σήκωσα στο πλάι και είδα αίμα στο χέρι μου. Φώναξα: “Βοήθεια, παιδιά! Σταματήστε. Τρέχει αίμα. Έχει χτυπηθεί”. Τον σήκωσαν και τον βάλανε στην καρότσα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Άρχισε να χάνει πολύ αίμα».

Λασίθι: «Δεν τσακώθηκαν, ήταν αγαπημένοι», περιγράφει για τη σχέση των δύο ανδρών

Ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρθηκε και στη σχέση του 36χρονου με τον μπατζανάκη του, σημειώνοντας πως ήταν αγαπημένοι και πως τραγουδούσαν κι έπιναν μαζί όλο το βράδυ.

«Δεν τσακώθηκαν. Ήταν αγαπημένοι. Τραγουδούσαν και περνούσαν καλά. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν έγινε κάτι εσκεμμένα. Προσπαθούσαν να κόψουν έναν σπάγκο με το πιστόλι και ρίχνανε μπαλωθιές στον αέρα. Πυροβολούσε πάντα με το χέρι πάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.