Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024, 6:26 μμ

Το ερώτημα που δεν απαντά το Μαξίμου για τον Αυγενάκη είναι «γιατί δεν τον διαγράφει και από το κόμμα», εκτός από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Και η απάντηση έρχεται από το σημερινό ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» που αναφέρει ότι «υπάρχουν κι άλλα βίντεο με τον Αυγενάκη και τι θα γίνει αν βγουν στην επιφάνεια»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκεκριμένα η στήλη με τίτλο, «Γιατί ο Αυγενάκης εξοργίζει τους γαλάζιους βουλευτές» αναφέρει: Θα πρέπει να ξέρετε ότι ούτε οι βουλευτές της ΝΔ είναι ικανοποιημένοι με τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη μόνον από την ΚΟ της ΝΔ και όχι από το κόμμα. Και το λέω αυτό διότι όπως μου μεταφέρουν, το κλίμα μεταξύ των γαλάζιων βουλευτών δεν είναι καλό. Ότι, δηλαδή, το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Γεγονός είναι ότι καθόλου δεν τους καθησύχασε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο Αυγενάκης δεν θα περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Γιατί δεν τον διαγράφει; Αυτό είναι το ερώτημα που δεν απαντά το Μαξίμου, διότι όπως μου μεταφέρουν, υπάρχουν κι άλλα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αυγενάκη και τι θα γίνει εάν βγουν στην επιφάνεια;

Γαλάζιοι βουλευτές λένε επίσης ότι ο κ. Αυγενάκης είχε δώσει δείγματα γραφής και στο παρελθόν, με απαξιωτικές συμπεριφορές όχι μόνο σε συνεργάτες του, αλλά και σε βουλευτές που του ζητούσαν κάτι ή ήθελαν συνάντηση μαζί του για θέματα της περιφέρειάς τους.