Συγκινητικό βίντεο: Πολίτες χειροκροτούν πυροσβέστες μετά την κατάσβεση της φωτιάς στην Κω – «Για όσο χρειαστεί…»

Ένα συγκινητικό βίντεο στα social media δείχνει πώς ο κόσμος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που έδωσαν την μάχη με τις φλόγες στη φωτιά στην Κω.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων (hellenic_helitack_crews) ενώ κάποιοι πυροσβέστες περπατούσαν στο κέντρο του νησιού δέχθηκαν τα χειροκροτήματα των πολιτών.

«Στελέχη της 1ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων αφού έχουν δώσει άλλη μια μάχη, αυτή τη φορά στα Καρδάμαινα της Κω, δέχονται τα χειροκροτήματα και τα ευχαριστώ από τουρίστες και ντόπιους. Κανένας Πυροσβέστης δεν επιζητεί την αναγνώριση και την επιβράβευση, όταν αυτή όμως έρχεται αυθόρμητα από τον κόσμο, κάνει τον κάθε έναν από εμάς να ξεχνάει τις δυσκολίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος και να συνεχίζει με το ίδιο σθένος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού δίπλα σε όποιον χρειαστεί. Για όσο χρειαστεί… Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά της πατρίδας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο.