Τη χορήγηση πάνω από 30.000 νέων στεγαστικών δανείων μέσω του προγράμματος “Σπίτι Μου 2” προανήγγειλε σήμερα (06.07.24), ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

  Infotainment
Μήπως εκτός από το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου να σκεφτείτε και το χρώμα;
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:00
Infotainment
Λιπαντικά αυτοκινήτων: Πρέπει να τα αλλάζουμε το καλοκαίρι;
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 20:00
Infotainment
7 χρυσά κοσμήματα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κοσμηματοθήκη
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 17:15
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά και όπλα
V.D. – Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024, 16:40

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, κος Παπαθανάσης, δήλωσε πως η σχετική διαπραγμάτευση μετους εταίρους μας (σ.σ. για το Σπίτι Μου 2) βρίσκεται σε εξέλιξη.

“Δεν θα ήταν ούτε σοβαρό ούτε σκόπιμο, αυτή τη στιγμή, να μιλήσουμε για τελικά ποσά και χρονοδιαγράμματα”, συμπλήρωσε ο ίδιος.

“Πάντως, η σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στο τεράστιο αυτό ζήτημα, κυρίωςγια τα νέα ζευγάρια και τα ευάλωτα νοικοκυριά, αποδεικνύεται από το ότι στις διαβουλεύσεις πρωτοστατεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης”.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ ανέφερε ακόμη: “Στόχος μας είναι, αφενός, να εξασφαλίσουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης πόρους σημαντικά πιο υψηλούς έναντι του προηγούμενου προγράμματος και, αφετέρου, να πετύχουμε τη διεύρυνση της περιμέτρου των δικαιούχων, με τη χορήγηση φθηνών δανείων σε 30.000 ή και περισσότερους συμπολίτες μας, από 29 έως 50 ετών”.

Χορηγός Επικοινωνίας