Στα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, αλλά και αυτά που προγραμματίζονται να γίνουν αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, μιλώντας στην TV100.

Ο κ. Σκάλκος επεσήμανε πως η υλοποίηση του έργου της επέκτασης της παλιάς παραλίας με ξύλινο ντεκ θα πραγματοποιηθεί με κονδύλια μέσω του νέου ΕΣΠΑ, ενώ προχωρούν οι αναπλάσεις της Πλατείας Αριστοτέλους, της Πλατείας Διοικητηρίου αλλά και του Μητροπολιτικού Πάρκου του Δήμου Παύλου Μελά.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Νέα ρότα Αγγελούδη για το ξύλινο ντεκ στην παλιά παραλία

Τόνισε πως για την Κεντρική Μακεδονία, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα που αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την κατάθεση επενδυτικών σχεδίων αλλά και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα για το μετρό της Θεσσαλονίκης και την επέκτασή του στην Καλαμαριά.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ δήλωσε πως “είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα διακυβεύματα στις προσεχείς ευρωεκλογές και πρέπει να σκεφτούμε ποιοι μπορούν να διαχειριστούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ με τον καλύτερο τρόπο για τη χώρα.”