Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ, κ. Θεόδωρο Καράογλου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της άδικης εφαρμογής των φορολογικών τεκμηρίων σε βάρος όλων των πωλητών των λαϊκών αγορών, επαγγελματιών και παραγωγών, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός, ότι είναι προδήλως εκτός πραγματικότητας, η φορολογική επιδρομή που γίνεται στα ήδη πενιχρά εισοδήματα μας. Ακόμα επισημάνθηκε ότι δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας, με αποτέλεσμα το φορολογικό φορτίο είτε να μετακυληθεί στις τελικές τιμές πώλησης προς τον καταναλωτή, είτε να οδηγήσει στην πρόωρη αποχώρηση από το επάγγελμα χιλιάδες πωλητές σε όλη τη χώρα. Η αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας μας αποτελούνταν από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης, κ. Άγγελο Δερετζή, τον πρόεδρο του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», κ. Κώστα Καρυπίδη και πρόεδρο του σωματείο μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», κ. Γιώργο Χρυσαφίδη. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του Φορέα Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Π.Ε Θεσσαλονίκης, κ. Γρηγόρης Κωτσόπουλος.

  Infotainment
Μήπως εκτός από το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου να σκεφτείτε και το χρώμα;
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:00
Infotainment
Λιπαντικά αυτοκινήτων: Πρέπει να τα αλλάζουμε το καλοκαίρι;
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 20:00
Infotainment
7 χρυσά κοσμήματα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κοσμηματοθήκη
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 17:15
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Έλεγχοι για παρεμπόριο σε λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης
Δ.Γ – Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024, 12:15

Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις τοποθετήσεις της αντιπροσωπείας δεσμευόμενος να αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών, ώστε να υπάρξει, μία δίκαιη νομοθετική ρύθμιση.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας