Home / Σειρές / Σασμός: Τέλος με μια εγκυμοσύνη – έκπληξη και τον λαμπερό γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ
Σασμός: Τέλος με μια εγκυμοσύνη – έκπληξη και τον λαμπερό γάμο του Αστέρη με την Αργυρώ
Τρίτη, 9.7.2024, 00:10
Zappit@ZAPPIT_

Τρία χρόνια μετά τον χαμό του Μαθιού εγίνηκε ο περίφημος Σασμός, με τον ωραιότερο τρόπο, στην Άνω Ποριά!

Οριστική αυλαία ήρθε να ρίξει ο «Σασμός» τη νύχτα της Δευτέρας, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha, έπειτα από την τρίχρονη καθημερινή του παρουσία στη μικρή μας οθόνη. Έτσι, το τελευταίο επεισόδιο της δραματική σειράς προβλήθηκε με διευρυμένη διάρκεια και έμελλε να μοιράσει… χαμόγελα στις τελευταίες του σκηνές.

Σασμός – Κι όμως, ο Μαθιός «έσωσε» τη Βασιλική από το χείλος του γκρεμού: «Έλα να σε πάω σπίτι»

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε σε αυτό το τελευταίο διπλό επεισόδιο για τη σειρά «Σασμός» στον Alpha, ένα γλέντι τρικούβερτο με άρωμα και λεβεντιά Κρήτης στήθηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και όλοι οι ήρωες χάρηκαν με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρούς. Ένας γάμος που ήρθε να συμβεί τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Μαθιού.

Του συγκεκριμένου χαρμόσυνου γεγονότος, ωστόσο, προηγήθηκε η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηρωίδας που ερμηνεύει τηλεοπτικά με μαεστρία η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τα τελευταία τρία χρόνια. Όλοι στο σπίτι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, λοιπόν, μόλις η Αργυρώ έκανε το τεστ εγκυμοσύνη και αυτό ήταν θετικό.

Έτσι, λίγα λεπτά πριν από την μεγάλη αυλαία, ο «Σασμός» πήρε… φωτιά και όλοι οι χαρακτήρες βρέθηκαν στην εκκλησιά για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς. «Γαμπρέ, σου την παραδίδω. να την προσέχεις σαν τα μάτια σου» είπε ο Παύλος πηγαίνοντας τη νύφη πλάι στον γαμπρό με εκείνον να του δίνει τον λόγο του. Το ένα flashback διαδέχθηκε το άλλο, εκείνη τη στιγμή, για να διακόψει ο παπάς την σκέψη του ζευγαριού και να ξεκινήσει το μυστήριο.

Εύλογα, όμως, από την σκέψη του Αστέρη δεν μπορούσε να βγει ο άνθρωπος που του έλειπε πιο πολύ από τον καθένα εκείνη τη στιγμή. Ο αδελφός του, ο Μαθιός. Στη συνέχεια όμως, με την μουσική και τις στιγμές από τους προηγούμενους κύκλους του σίριαλ να εναλλάσσονται διαρκώς και να πλημμυρίζουν ροή του τελευταίου αυτού επεισόδιο, όλοι οι ήρωες γιόρτασαν με την χαρά των δυο παιδιών συνοδεία βεβαίως άφθονου τραγουδιού.

«Πάμε να γλεντήσουμε;» ρώτησε και ο Αστέρης, με χαμόγελο, την Αργυρώ για να δώσει το έναυσμα και για εκείνους.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το παρών σε αυτό το γλέντι έδωσε μουσικά και ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος και είναι η «φωνή» του Σασμού ερμηνεύοντας το soundrack της καθημερινής σειράς του Alpha. «Αργυρώ και Αστέρη, Αστέρη και Αργυρώ, ξέρω πάρα πολύ καλά πόσα περάσατε για να φτάσετε μέχρι εδώ».

«Θέλω λοιπόν να σας αφιερώσω το επόμενο τραγούδι κι αν γίνεται να ανοίξετε τον χορό» τόνισε ο τραγουδιστής, απευθυνόμενος στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, το οποίο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του και ανέβηκε στη σκηνή.

Εκεί όπου έδωσαν δηλαδή τον πρώτο χορό σαν νεόνυμφοι αλλά τον… τελευταίο σαν ήρωες της καθημερινής σειράς του Alpha, Σασμός που ολοκληρώθηκε με επιτυχία μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.