Ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε βίντεο στα social media, με το οποίο στέλνει μήνυμα στους θαυμαστές του για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε εκδώσει ανακοίνωση, τονίζοντας ότι δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή ποτέ. «Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση».

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος σε δύο stories που έκανε στο Instagram, ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά, όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση, απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.