Η πολυσυζητημένη Kove ανοίγει τις πόρτες της να υποδεχτεί τους φίλους της μοτοσικλέτας στην Αθήνα.

Ο Ιούλιος είναι τελικά ένας πολύ καλός μήνας να γνωρίσεις τις μοτοσικλέτες της Kove. Η εταιρεία που έχει συζητηθεί περισσότερο από όλες φέτος είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχτεί τους φίλους της μοτοσικλέτας στην Αθήνα. Από την Πέμπτη 4 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου οι φίλοι των δύο τροχών έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν τη ναυαρχίδα της μάρκας, την Kove 800X Pro.

Στην κεντρική έκθεση της Γκοργκόλης Α.Ε. Θησέως 312, θα βρίσκονται οι Kove 800X Pro, Kove 450 Rally και Kove Maverick 500 τις οποίες μπορείτε να δείτε και να ενημερωθείτε για όλα. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι την 800X Pro θα μπορείτε και να την οδηγήσετε κλείνοντας ένα ραντεβού στο τηλέφωνο 210 9521108.

Η μοτοσικλέτα περιπέτειας της Kove είναι περιζήτητη για πολλούς λόγους. Είναι πολύ ελαφριά, έχει εξαιρετικά περιφερειακά, είναι προσιτή σε τιμή και με έναν ισχυρό κινητήρα. Εν τάχει να αναφέρουμε ότι ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά 799 κ.εκ. με απόδοση 95 ίππους. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες της KYB και τα φρένα τα φτιάχνει in-house η Kove με λεπτούς δίσκους για μείωση του βάρους και ακτινικές δαγκάνες.

Το βάρος γεμάτο είναι στα 190 κιλά, κάτι άκρως εντυπωσιακό, ενώ ο ψεκασμός είναι της Bosch. Η Kove 800X Pro είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, πράσινο χακί ματ και σκούρο γκρι γυαλιστερό. Δυνατά σχεδιαστικά του σημεία είναι η μάσκα εμπρός με τους δύο προβολείς LED, η κάθετα τοποθετημένη οθόνη TFT και οι ακτινωτοί τροχοί με tubeless ελαστικά της Pirelli. Η τιμή της μοτοσικλέτας είναι στα 9.290 ευρώ, ενώ τρέχει και μια ειδική προσφορά γνωριμίας με το μοντέλο.