Την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί ο Ναυπάκτιος φερόμενος ως εκτελεστής του τοπογράφου στο Ψυχικό, ενώ μέχρι στιγμής αρνείται κάθε εμπλοκή του με την δολοφονία.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης και πως η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του είναι γνωστές καθώς όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το θέμα. Από κει και πέρα ο εν λόγω κατηγορούμενος με τα αρχικά Γ.Κ. έχει γεννηθεί και μεγαλώσει σε χωριό της Χάλκειας όπου ζει ακόμη η πατρική του οικογένεια, ενώ είναι και ανιψιός αστυνομικού.

Ο πατέρας του ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος, ο οποίος για πολλά χρόνια διατηρούσε κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό σε κεντρικό σημείο της πόλης, έως ότου συνταξιοδοτήθηκε και σταμάτησε την δραστηριότητα. Είχε συνεργαστεί με πολλούς επαγγελματίες της περιοχής και ήταν ένας από τους εντιμότερους εμπόρους.

Ο 44χρονος πήγε στην Αθήνα όπου δήλωνε ότι ασχολείται με εισαγωγές αυτοκινήτων. Είχε μαγαζί στον Άλιμο και έφερνε αυτοκίνητα από τη Γερμανία. Γνώρισε κάποια στιγμή τη make up artist και έκαναν ένα παιδί. Από κει και πέρα όπως αποκάλυψε το Live News, εδώ και χρόνια είχε μπλέξει με τον κόσμο της νύχτας και από το 2008 είχε ξεκινήσει να μιλάει με μπράβους.

aixmi-news.gr