Νέα μεγάλη κίνηση για τη Νίκη Αλεξανδρούπολης. 

Η ιστορική ομάδα βόλεϊ γυναικών δυναμώνει και άλλο με την επιστροφή της στην Α2 εθνική κατηγορία. Μετά την απόκτηση της 23χρονης Λευκορωσίδας ακραίας Diana Karnitskaya, ανακοίνωσε την απόκτηση της κεντρικής Μαρίνας Κούκα, η οποία αγωνιζόταν με μεγάλη επιτυχία στην Πρέβεζα.

Μάλιστα η Κούκα είχε γίνει στόχος πολλών ομάδων αλλά η Νίκη με συντονισμένες κινήσεις συμφώνησε με την ταλαντούχα αθλήτρια 

Η ανακοίνωση 

Ο Γ.Σ.Γ. ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΚΟΥΚΑ ΜΑΡΙΝΑ, κεντρική (ημ. γέννησης 16/11/2004, ύψος 1,78 μ) η οποία εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδος μας.

Η Μαρίνα ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ όπου αγωνιζόταν έως το 2019, την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 φόρεσε την φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , ενώ από το 2020 και μέχρι την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στην Α2 Εθνική κατηγορία και στην pre league.

Σε όλοι την αγωνιστική της πορεία έχει κερδίσει υψηλές θέσεις σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα των ομάδων που αγωνίστηκε, στέφτηκε δευτεραθλήτρια και πρωταθλήτρια της Α2 Γυναικών με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ κερδίζοντας την εμπειρία να αγωνιστεί στην pre league την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η οικογένεια του ΓΣΓ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων.