Μπορεί η Μύκονος να είναι «πεσμένη» κατά γενική ομολογία, να συζητιέται για όλους τους λάθος λόγους τις τελευταίες μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σεζόν έχει χαθεί οριστικά.
Έχει χαθεί σε κάποιο βαθμό μέχρι στιγμής και το μόνο καλό όπως έλεγε γνωστός ξενοδόχος του νησιού, είναι ότι οι δρόμοι και το κυκλοφοριακό δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα έξι χιλιάδες περίπου βαν, που έκαναν την κίνηση στο νησί μαρτύριο τα τελευταία χρόνια.
Ένα νησί που τις καθημερινές η κίνηση είναι χαλαρή και μόνο τα Σαββατοκύριακα φουλάρει από τουρίστες και εγχώριους celebrities, αφού οι διάσημοι ξένοι πάνε αλλού.
Μπορεί να πέρασε για ένα βράδυ ο Τζεφ Μπέζος με την μνηστή του, αλλά ένας κούκος ως γνωστόν δεν φέρνει την άνοιξη, ειδικά όταν το νησί είχε συνηθίσει τους διάσημους και τους δισεκατομμυριούχους να βολτάρουν και να παρτάρουν.
Τον μήνα που διανύουμε ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος εισπρακτικά για το νησί των ανέμων, κάτι δείχνει να κινείται ανοδικά αφού αρχίζουν τα σοβαρά πάρτι με κορυφαίους djs σε εστιατόρια και κλαμπ, εκεί όπου ένα τραπέζι μπορεί να κοστίζει 25.000 ευρώ.
Ο γιος του προέδρου στα decks
Την μεγάλη έκπληξη-γιατί περί εκπλήξεως πρόκειται-έκανε το ρεστοράν Βyblos που έκλεισε για τέσσερα βράδια αρχής γενομένης από τις 11 Ιουλίου τον Πιέρ Σαρκοζί-γιο του πρώην Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί-ο οποίος είναι πολύ γνωστός dj και παραγωγός έχοντας υιοθετήσει σαν αντικαλλιτεχνικό όνομα Mosey.
Κλείσιμο
Ο Πιέρ που θα εμφανιστεί άλλες τρεις φορές στο συγκεκριμένο εστιατόριο-στις 1, 15 και 18 Αυγούστου-φέρεται ότι θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Κωνσταντίνου Γκαβέλα.
Pierre Sarkozy
Ο τελευταίος μετράει παρουσία πολλών ετών στη Μύκονο, ήταν ο πρώτος μπάρμαν του Interni για πολλά χρόνια, ενώ μετά δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο νησί αυτόνομα.
Εκτός από τον υιό Σαρκοζί, που θα μείνει σε 5άστερο ξενοδοχείο, θα παρελάσουν από το Byblos o πολύς Νάτσο Σοτομαγιόρ με ατμοσφαιρικές μελωδίες που κουβαλάνε έντονο άρωμα από την Τουλούμ του Μεξικού, ο Κέβιν Γιοστ και άλλοι γνωστοί παραγωγοί.
Alemagou

Ο γιος του Νικολά Σαρκοζί έρχεται να παίξει για τέσσερα βράδια στο νησί, τα τοπ τραπέζια για τον Black Coffee φτάνουν τις 25.000 ευρώ, ενώ επιχειρηματίας άνοιξε για την 8μελή παρέα του μια 30λιτρη Armand de Brignac

Content snippet: CookieBar