Το Παρίσι δεν είναι μόνο η πόλη που θα διοργανώσει φέτος το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 αλλά και η πρωτεύουσα της μόδας και του στιλ.

Έτσι, οι διοργανωτές αποφάσισαν να «παντρέψουν» αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της «Πόλης του Φωτός».

Συγκεκριμένα, φέτος οι θήκες όπου θα βρίσκονται τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων για να μεταφερθούν στο βάθρο κατά τη διάρκεια της απονομής θα είναι πιο στιλάτες από ποτέ, καθώς θα είναι διά χειρός Louis Vuitton.

Ο γαλλικός οίκος μόδας ανέλαβε να δημιουργήσει τους στιλάτους δίσκους, που θα είναι καλυμμένοι με τον signature καμβά Damier, σύμφωνα με το WWD.

H LVMH ανήκει στους κορυφαίους συνεργάτες των Ολυμπιακών Αγώνων, τα μετάλλια των αγώνων δημιούργησε ο οίκος Chaumet, τα ρούχα της ομάδας της Γαλλίας για την τελετή έναρξης σχεδίασε ο Berluti, ενώ τους δίσκους για τα μετάλλια και τους πυρσούς η Louis Vuitton.

Οι δίσκοι εντάσσονται στη διάσημη συλλογή από διαμορφωμένες θήκες που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Παρίσι 2024. Αυτά τα αντικείμενα συνοψίζουν τέλεια την αποστολή της LVMH, «The Art of Crafting Dreams», και τον ρόλο της ως «The Artisan of All Victories» για τους Αγώνες του Παρισιού 2024.

Τα φετινά μετάλλια, μάλιστα, είναι φτιαγμένα από σίδηρο από τον εμβληματικό Πύργο του Άιφελ.

Κάθε Ολυμπιονίκης θα λάβει ένα κομμάτι αυθεντικού σιδήρου από τον Πύργο του Άιφελ που θα είναι τοποθετημένο στην καρδιά του μεταλλίου του.

Κάθε ένα από τα 5.084 μετάλλια που θα απονεμηθούν στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη φέρει στην μπροστινή πλευρά του ένα σιδερένιο εξάγωνο από τον Πύργο του Άιφελ, ενώ κυριαρχεί το λογότυπο «Paris 2024».