Για την πίστη αλλά και τις στιγμές που έκανε την δική της αμφισβήτηση στον Θεό μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν.

  Infotainment
Η METRO ανέδειξε την αξία της Ψυχικής Υγείας στον εργασιακό χώρο με δράσεις για τους ανθρώπους της
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 17:10
Infotainment
Ισπανία – Κροατία: Η χαρά των γκολ και δύο ειδικά στοιχήματα
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, 11:40
Infotainment
Πρεμιέρα Euro 2024 με ειδικά στοιχήματα
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024, 14:00
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη
Β.Γ. – Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024, 20:19

Ερωτηθείς εάν υπήρξε ποτέ κάποιο περιστατικό που την έφερε ακόμη πιο κοντά στον Θεό, κι εάν αισθάνθηκε για παράδειγμα ποτέ ότι έχει κάποιον φύλακα-άγγελο, η Μελίνα Ασλανίδου απάντησε: «Ξέρω από μικρό παιδί ότι έχω τον φύλακα-άγγελό μου, το έχω βιώσει άπειρες φορές. Είμαι ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στην εκκλησία, έχω κάνει κατήχηση. Με μεγάλωσε ένας ιερέας από την Κύπρο και τα 12 παιδιά που ήμασταν στις χορωδίες και μαθαίναμε τη ρίζα μας, μας είχε σαν παιδιά του. Από πολύ νωρίς ήμουν κοντά στον Θεό, έκανα όμως και την αμφισβήτησή μου και την επανάστασή μου. Κατάλαβα όμως στο τέλος της ημέρας ότι η πίστη είναι η δύναμή μου.

Εγώ πιστεύω ως Χριστιανή Ορθόδοξη στον δικό μου Θεό και προσπαθώ να είμαι όσο πιο σωστή γίνεται απέναντι και στους άλλους. Δεν είμαι μια Χριστιανή Ορθόδοξη που δεν θα πάει ποτέ στην εκκλησία. Θα πάω και θα μεταλάβω, θα κάνω τους κανόνες που θα μου πει ο πνευματικός μου. Μου αρέσει και το κάνω, το αγαπώ».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας