Άγριο επεισόδιο με μαχαιρώματα και τραυματισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/7) στον Λαγανά Ζακύνθου, όταν ντόπιοι και επισκέπτες από την Αθήνα ήρθαν στα χέρια για να λύσουν τις διαφορές τους μετά από παρεξήγηση σε κλαμπ.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:30, όταν η μεγάλη παρέα από την Αθήνα διασκέδαζε σε κλαμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί Αθηναίοι άρχισαν να προκαλούν άλλη παρέα που διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να τους απομακρύνουν από τον χώρο.

Δυόμιση ώρες αργότερα οι νεαροί εργαζόμενοι από τη Ζάκυνθο πήγαν για φαγητό σε fast food του Λαγανά. Εκεί τους περίμενε η παρέα από την Αθήνα και τους επιτέθηκαν.

Μάλιστα, ένας 20χρονος μαχαίρωσε τέσσερις ντόπιους με στιλέτο. Δύο δέχτηκαν μαχαιριές στην κοιλιά και άλλοι δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι του νησιού ζητούν περισσότερη αστυνόμευση. «Υπάρχει ένα περιπολικό για όλον τον Λαγανά», λένε και τονίζουν ότι τέτοια περιστατικά έχουν γίνει πολλές φορές ξανά στο παρελθόν.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, είναι σταθερή. Ωστόσο, ο ένας χρειάστηκε να κάνει και χειρουργείο.

Χτυπημένος, κυρίως στο πρόσωπο, νοσηλεύεται και ένας νεαρός από την παρέα των Αθηναίων, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους ντόπιους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δώδεκα άτομα, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, που συμμετείχαν στη συμπλοκή ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.