Ματίνα Νικολάου για Νίκο Μουτσινά: «Αν μου ξαναέρθει πρόταση να δουλέψουμε μαζί, θα το έκανα με μεγάλη χαρά»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε η Ματίνα Νικολάου. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο Νίκος λείπει πολύ από την τηλεόραση, γιατί είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος! Έχει το δικό του προσωπικό χιούμορ και τον τρόπο να αντιμετωπίζει κάποια θέματα της επικαιρότητας μοναδικά! Οπότε νομίζω ότι είναι αυτό που λείπει από την τηλεόραση και γι’ αυτό γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση».

Σχετικά, με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά με τον Νίκο Μουτσινά, εξήγησε ότι: «Αν μου ξαναέρθει πρόταση να δουλέψουμε μαζί, θα το έκανα με μεγάλη χαρά, γιατί είναι κάτι που έχω αγαπήσει πάρα πολύ και δεν μπορώ να φανταστώ να κάνει την ίδια εκπομπή και να μην είμαι! Οπότε θα ήμουν πολύ θετική».

Ακόμα, η Ματίνα Νικολάου είπε πως: «Βέβαια θα έκανα τηλεοπτικά κάτι ανεξάρτητο. Μου αρέσει η τηλεόραση, αν και δεν έχω κάνει πάρα πολύ. Θα μου άρεσε να είμαι ως ηθοποιός κι όχι ως παρουσιάστρια γιατί δεν είμαι. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνεις παρουσίαση. Είναι μεγάλη ευθύνη. Έχω πάρει ως ενθύμιο στο σπίτι μου μία περούκα της “Βάνιας”».