Μαρία Μπακοδήμου: Συγκίνηση στο φινάλε της εκπομπής της – «Μου είναι άβολοι οι αποχωρισμοί»

Αυλαία έριξε σήμερα (7/7) η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Στο τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια συγκινημένη αποχαιρέτησε, μαζί με τους συνεργάτες της, το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχικά, είπε ότι : «Μου είναι άβολοι οι αποχωρισμοί. Είναι όμως η τελευταία εκπομπή του “Γεια σου”, περάσαμε δυο χρόνια μαζί». Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής.

Αφού τελείωσε το βίντεο, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ, εσάς τους τηλεθεατές, όλα τα παιδιά στο κοντρόλ, όλα τα παιδιά στο πλατό! Εγώ πέρασα πολύ ωραία! Και πέρασα πιο ωραία γιατί αγαπηθήκαμε, συνδεθήκαμε, μοιραστήκαμε… Μην κλαίτε ρε βλαμμένα! Θέλω να πω ότι αυτή η ομάδα είναι ίσως η καλύτερη που είχα ποτέ, έχει δουλέψει τόσο σκληρά. Έχει κάνει υπερβολή γι’ αυτό το αποτέλεσμα, άνθρωποι ακούραστοι, δημιουργικοί, που τρέχανε στο ρεπορτάζ, που ήταν εδώ… Τους αξίζει μία πολύ ωραία πορεία στην τηλεόραση! Καλή συνέχεια σε όλους, να είμαστε καλά, σας αγαπώ πολύ, φιλιά. Καλό καλοκαίρι!».