Κώστας Μπίγαλης: Η αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό το 1993 – «Με σήκωσαν και με περιφέρανε, ήταν ακραίο»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο Κώστας Μπίγαλης. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα ακραία περιστατικά εκδήλωσης θαυμασμού, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη το 1993 και πώς τον έσωσε ο Αντώνης Τουρκογιώργης.

Έχετε υπάρξει σούπερ σταρ, θυμάστε κάποιο ακραίο περιστατικό εκδήλωσης θαυμασμού;

Υπάρχει στο διαδίκτυο ένα βιντεάκι με τίτλο «Η αποθέωση του Κώστα Μπίγαλη στη Θεσσαλονίκη», 4 Οκτωβρίου του 2013 όπου ο κόσμος με πήρε στα χέρια και έκαναν κάτι τρελά πράγματα. Ήταν και λίγο φοβιστικό γιατί με σήκωσαν και με περιφέρανε από αγάπη βέβαια. Αυτό ήταν κάτι ακραίο.

Μόνο νορμάλ κορίτσια, γιατί δεν επιτρέπω τέτοια πράγματα. Εμμονικές δεν με πλησιάζουν.

Μια φορά θυμάμαι το ‘93 ήμασταν στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη και ήταν μαζί ο φίλος μου και αδερφός ο Αντώνης Τουρκογιώργης που έπαιζε κιθάρα. Τότε λοιπόν μου έπιασαν το χέρι τα παιδιά από κάτω και το πόδι μου σφηνώθηκε κάτω από ένα ηχείο. Με τράβαγαν για να πάω προς το μέρος τους και δεν καταλάβαιναν ότι θα μου έσπαγε το γόνατο. Ζήτησα τότε βοήθεια από τον Αντώνη λέγοντάς του «πιάσε με μου σπάνε το πόδι». Πραγματικά την τελευταία στιγμή όταν είδε στο πρόσωπό μου την απόγνωση με τράβηξε και με έσωσε.

Ήταν πολύ επικίνδυνο, θα ήταν μεγάλη ζημιά στο πόδι μου. Πάλι το ίδιο καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη είχαμε μαζέψει 2-3 χιλιάδες κόσμο και την ώρα που βγαίνουμε με την μπάντα που είχα τότε ο ντράμερ λιποθύμησε. Τον πήγαν στο νοσοκομείο και συνήλθε την επόμενη μέρα. Επειδή εγώ και ο Τουρκογιώργης παίζαμε λίγο ντραμς ανεβήκαμε και όπου δεν τραγούδαγα εγώ έπαιζε ο Αντώνης ντραμς και όταν τραγούδαγαν άλλοι, έπαιζα εγώ. Ο κόσμος ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτα.