Η Κατερίνα Καραβάτου για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη: «Δεν είναι ευχάριστο και δεν γίνεται χωρίς πόνο»

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Ως η παρουσιάστρια πια του «Power of Love», και έχοντας και την προσωπική εμπειρία, ένας χωρισμός σημαίνει πως ήταν λάθος ο γάμος; Τι νομίζεις;

Όχι, όχι, καθόλου! Εμπειρικά θα μιλήσω – γιατί δεν μπορώ να πω για κανέναν άλλο χωρισμό και για κανέναν άλλο γάμο, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το γεγονός ότι βρέθηκα με τον Κρατερό και όλο αυτό ήταν τόσο έντονο, και αυτή τη στιγμή μας ενώνουν αυτά τα δύο υπέροχα παιδιά μας, μέσα μου το αισθάνομαι ως ένα πολύ μεγάλο «δώρο», άσχετα με την κατάληξή του. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως υπάρχει στον κόσμο τόσο ανιδιοτελής αγάπη και είμαι πάρα πολύ ευτυχής που μπόρεσα να την αισθανθώ!

Ήταν από την αρχή ομαλή η μετάβαση σε αυτό το φιλικό επίπεδο σχέσης; Αυτό που βιώνετε τώρα με τον Κρατερό;

Όχι. Όταν δύο άνθρωποι έχουν αποφασίσει να έχουν ένα κοινό δρόμο και μετά αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι κάτι που δεν είναι ευχάριστο και δεν γίνεται χωρίς πόνο και «βάρος» μέσα σου. Για να έρθει η ισορροπία χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και απόφαση και από τους δύο. Πρέπει να συμπλέουν και οι δύο και στον χωρισμό! Ακούγεται περίεργο, αλλά είναι έτσι. Και γίνεται! Όταν βάλεις σε προτεραιότητα αυτό που είναι το πιο σπουδαίο και το πιο σημαντικό: Τα παιδιά.