Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά καθώς και στους κλάδους σύνδεσής της θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία από την Τετάρτη 10 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

  Infotainment
Τα 5 απαραίτητα για ένα κινητό: από θήκες κινητών και pop sockets μέχρι φορτιστές
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:30
Infotainment
Μήπως εκτός από το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου να σκεφτείτε και το χρώμα;
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:00
Infotainment
Λιπαντικά αυτοκινήτων: Πρέπει να τα αλλάζουμε το καλοκαίρι;
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 20:00
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
24ωρη απεργία και συγκέντρωση αύριο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ24ωρη απεργία και συγκέντρωση σήμερα των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ
Μ.Χ. – Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024, 6:30

Πρόκειται για εργασίες κοπής βλάστησης, εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της οδού Λαγκαδά, στα εξής σημεία:

1. Στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της οδού Δαβάκη έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου,  με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας

2. Στο οδικό τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου έως τη διασταύρωση της οδού Δαβάκη, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Χορηγός Επικοινωνίας