Επίθεση του Παντελή Καναράκη στη Ναταλία Γερμανού – «Έβριζε την Ελένη Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της»

Σε μια αιφνιδιαστική επίθεση κατά της Ναταλίας Γερμανού προχώρησε ο Παντελής Καναράκης, το απόγευμα του Σαββάτου, με αφορμή τις δηλώσεις που έγιναν νωρίτερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

Εκεί, η παρουσιάστρια εξέφρασε θερμά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία πρόκειται να αποχωρήσει από την καθημερινή ζώνη.

Μέσω βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο γνωστός καλλιτέχνης επιχείρησε να αποδομήσει τα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για τη σχέση που είχαν στο παρελθόν οι δύο τηλεοπτικές προσωπικότητες. «Η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε στην εκπομπή της και μίλησε με καλά λόγια για την Ελένη Μενεγάκη, δηλώνοντας ότι την αγαπάει. Η ίδια Ναταλία Γερμανού που στο παρελθόν κατηγορούσε τη Μενεγάκη και μιλούσε πίσω από την πλάτη της με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο».

«Έχει μιλήσει άσχημα για τη Μενεγάκη ακόμα και σε στελέχη του ΣΚΑΙ και του Alpha. Σε όλους τους παράγοντες! Πλησίαζε τα στελέχη και τους έλεγε άσχημα λόγια για τη Μενεγάκη και τώρα υποκρίνεται ότι την πονάει για την αποχώρησή της από την καθημερινή ζώνη».

«Σε παρακαλώ! Λες και δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις δηλώσεις. Η Ναταλία Γερμανού είναι κουμπάρα της Άννας Βίσση. Δεν μας παρατάς, ρε Βίσση» καταλήγει χαρακτηριστικά ο Παντελής Καναράκης στο απόσπασμα που ανάρτησε στο TikTok το απόγευμα του Σαββάτου.