Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων () αναφορικά με την κυκλοφορία στο διαδίκτυο επικίνδυνου για την υγεία σκευάσματος για την στυτική δυσλειτουργία εξέδωσε ο ΕΟΦ.

  Infotainment
Μνημόνιο Συνεργασίας για Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Eurobank
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024, 18:57
Infotainment
Τα 5 απαραίτητα για ένα κινητό: από θήκες κινητών και pop sockets μέχρι φορτιστές
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:30
Infotainment
Μήπως εκτός από το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου να σκεφτείτε και το χρώμα;
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:00
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Άρης Θεσσαλονίκης: Εξοντωτική τιμωρία ολόκληρης της αποστολής για τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας
Δ.Γ – Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024, 13:15

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΕΟΦ μετά από ενημέρωση από τις Γερμανικές αρχές προειδοποιεί τους καταναλωτές, να μην αγοράζουν και να μην χρησιμοποιούν το φάρμακο BULLS EPIMEDYUMLU GINSENGLI. Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο προωθείται με την μορφή τρόφιμου (μαρμελάδα ή πάστα) για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας, ενώ δεν αποκλείεται η διάθεσή του και στην Ελλάδα μέσω του διαδικτύου. Όπως προέκυψε από τους εργαστηριακούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, το παραπάνω προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στην επισήμανσή του, με αποτέλεσμα σε περίπτωση χρήσης του να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση και σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν ενημερώνοντας άμεσα τον ΕΟΦ. Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας