Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά (07/07, 21:00), με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει την Κροατία για το «χρυσό» εισιτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Μέσα από ανακοίνωσή της η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ κάλεσε τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στο ΣΕΦ να προσέλθουν εγκαίρως στο φαληρικό γήπεδο και φορώντας γαλανόλευκα.

«Το Προολυμπιακό Τουρνουά φτάνει απόψε στο τέλος με το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης:

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (7/7, 21.00) την Κροατία για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο! Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του «παίζοντας» δίπλα τους με τα ίδια γαλανόλευκα της ομάδας!

Υπενθυμίζουμε πως αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων της Εθνικής Ομάδας και των διοργανώσεων της ΕΟΚ είναι η ticketmaster και καμία άλλη πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, με τις οποίες η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ουδεμία σχέση έχει και δεν ευθύνεται σε περίπτωση που δημιουργηθεί πρόβλημα κατά την είσοδο στο γήπεδο.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους.

Οι θύρες του σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας» θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος των ΑμεΑ φιλάθλων γίνεται από την θύρα 8.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων ότι το πάρκινγκ του Σταδίου Καραϊσκάκη, χωρητικότητας 1000 θέσεων, θα είναι διαθέσιμο σήμερα και αύριο (6 και 7 Ιουλίου), χωρίς χρέωση, για τους θεατές που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.

Η δυνατότητα χρήσης του πάρκινγκ μας παραχωρήθηκε από την ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε., την οποία ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Η πρόσβαση στο πάρκινγκ θα γίνεται από τις οδούς Σοφιανοπούλου και Κατσουλάκου.»