Εκτέλεση στο Ψυχικό: Θέμα ωρών η σύλληψη του υπόπτου για την δολοφονία του 54χρονου – Βρέθηκαν 2 ζευγάρια γάντια

Θέμα ωρών είναι η σύλληψη του 44χρονου υπόπτου, ο οποίος προσήχθη και ανακρίνεται σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη έξω από την τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος στο Ψυχικό.

Πάνω στον ύποπτο βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, γεγονός που μπορεί να «κρύβει» αρκετά στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανοίξουν τα κινητά για να δουν ποιες επαφές έκανε πριν αλλά και μετά τη δολοφονία, προσπαθώντας να φτάσουν ενδεχομένως και στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν βρει 2 ζευγάρια γάντια, σαν αυτά που φαίνεται να φοράει πάνω στο μηχανάκι ο εκτελεστής του 54χρονου. Τα γάντια έχουν σταλεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν πάνω τους ίχνη πυρίτιδας. Ωστόσο αυτά τα τεστ χρειάζονται χρόνο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν στείλει όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στον Εισαγγελέα και -όπως τονίζουν- επαρκούν προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 44χρονου για την δολοφονία του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη. 

Σχετικά με την μηχανή που βρέθηκε, ανήκει στον ύποπτο αλλά δεν είναι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση του 54χρονου.