Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024, 2:26 μμ

Με τίτλο: «Aνησυχία για τις αντικειμενικές» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιες ανατροπές φοβάται η αγορά ότι θα φέρει η εκρηκτική άνοδος των εμπορικών τιμών στα ακίνητα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Με την ψαλίδα μεταξύ αγοραίων και αντικειμενικών αξιών να ξεπερνά σε πολλές περιοχές το 50%, υπάρχει ο κίνδυνος να εκτοξευθούν ο ΕΝΦΙΑ και άλλοι 19 φόροι.

– Το ενδεχόμενο να «παγώσει» την αναθεώρηση των τιμών ζώνης, που θα οδηγούσε σε αύξησή τους, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για να αποφευχθεί η μεγάλη φορολογική επιβάρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

– «Τα επόμενα βήματα θα διαμορφωθούν κατόπιν αξιολόγησης των συνθηκών της οικονομίας και της αγοράς», δηλώνει στην «R» υψηλόβαθμη πηγή του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η πολιτική δύση του Αυγενάκη. Οι αθλιότητές του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» που έχουν καταγραφεί σε βίντεο 7 λεπτών! Το παρασκήνιο της διαγραφής του από την Κ.Ο. της Ν.Δ. και η έξωσή του από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Τα προηγούμενα περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς που είχαν δημιουργήσει βαρύ κλίμα στο Μαξίμου γι’ αυτόν.

– Τα φορολογικά παρατράγουδα του Αντώνη Ρέμου. Πώς έπεσε στα δίχτυα των ελεγκτικών μηχανισμών και τι απαντά ο ίδιος.

– «Κίτρινη κάρτα» στα Σκόπια! Η Αθήνα θα καταγγείλει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ τις παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη γειτονική χώρα, προειδοποιώντας ότι θα μπλοκάρει την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε. αν συνεχιστούν οι προκλήσεις.

– Οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και οι ομάδες τους. Οι συμμαχίες και τα συντροφικά μαχαιρώματα στην αφετηρία της κούρσας για την ηγεσία του κινήματος. Πώς διαμορφώνεται το εσωκομματικό τοπίο μετά την οριστικοποίηση της εκλογικής διαδικασίας για τον Οκτώβριο. Οι κινήσεις των «7» που έχουν ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσουν την αρχηγία του κόμματος. Ποιοι άλλοι σκέφτονται να θέσουν υποψηφιότητα.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Αδωνις Γεωργιάδης, Χάρης Δούκας.

– Η παρατράπεζα των φυλακών στα Ιωάννινα. Εως και 100.00 ευρώ τον μήνα έμπαιναν στο κελί του βαρόνου ναρκωτικών με τη συνεργασία σωφρονιστικών υπαλλήλων.

– Μεροκάματα στον Κορυδαλλό για τον Απόστολο Λύτρα. Πώς ο γνωστός δικηγόρος προσπαθεί να μειώσει τις ημέρες της επερχόμενης ποινής του.

– Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ψάχνουν σε τρεις υποθέσεις τα ίχνη του εκτελεστή. Οι αγοραπωλησίες σε Μύκονο, Ιο και Σύρο που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.