Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το φινάλε του Σασμού: «Μου λένε πως δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός»

Λίγες ώρες πριν από το οριστικό τέλος της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός», οι πρωταγωνιστές Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου φιλοξενήθηκαν από τη Ναταλί Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, το ζευγάρι αναφέρθηκε στο απρόσμενο τέλος του χαρακτήρα «Μαθιός» και στο γενικότερο φινάλε της σειράς.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αναφερόμενη στον θάνατο του Μαθιού, τόνισε ότι οι μικρές λεπτομέρειες της ζωής αποκαλύπτουν την πραγματική αξία των απωλειών μας. «Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μας δείχνουν τι χάνουμε πραγματικά, πολύ περισσότερο από τα μεγάλα λόγια. Ένα απλό πράγμα, μια απλή εικόνα, αυτό που θα μου λείψει. Ο Μαθιός είπε “σου πάνε τα μαλλάκια σου έτσι” στα τελευταία του λόγια. Είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα ‘σ’ αγαπώ’. Συγκινήθηκα και εγώ όταν το είδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Λάλος, από την πλευρά του, σημείωσε ότι η ολοκλήρωση της σειράς δεν έχει ακόμη καταστεί πλήρως κατανοητή για τους ίδιους. «Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι τελειώσαμε. Όταν παίξει και το αυριανό επεισόδιο, θα αρχίσουμε να το συνειδητοποιούμε. Ο “Σασμός” έγινε μέρος της ζωής μας, γνωρίσαμε ανθρώπους, μάθαμε πολλά για την υποκριτική και είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σοβαρές σκηνές με βάθος. Ήταν πραγματικά ευλογία που βρεθήκαμε σε αυτό το καράβι και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Η Λαμπροπούλου, τέλος, αναφέρθηκε στα εκατοντάδες μηνύματα που έχει λάβει από θαυμαστές, οι οποίοι εκφράζουν την απογοήτευσή τους για τον θάνατο του Μαθιού. «Ο κόσμος μου λέει ‘δεν έπρεπε να πεθάνει ο Μαθιός, ευχαριστούμε πάρα πολύ’. Είναι σαν να βρήκαν την ευκαιρία να μου πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αλλά όταν το άκουσα και εγώ, σκέφτηκα “γιατί να πεθάνει αυτός ο άνθρωπος;”. Είναι πιο τραγικό από το να πήγαινε φυλακή», κατέληξε.