Το πρόβλημα των πολύωρων διακοπών ηλεκτροδότησης που σημειώνονται στην περιοχή εν μέσω τουριστικής περιόδου ανέδειξε με επιστολή που απέστειλε στον ΔΕΔΔΗΕ ο δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Θεόδωρος Τζέκος.

  Infotainment
Μνημόνιο Συνεργασίας για Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών & Eurobank
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024, 18:57
Infotainment
Τα 5 απαραίτητα για ένα κινητό: από θήκες κινητών και pop sockets μέχρι φορτιστές
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:30
Infotainment
Μήπως εκτός από το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου να σκεφτείτε και το χρώμα;
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:00
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Πολύγυρος: Συνελήφθη άνδρας που καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του
Δ.Γ – Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024, 17:00

Συγκεκριμένα σε αυτή αναφέρεται πως το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουλίου σημειώθηκε έκτακτη διακοπή ρεύματος διάρκειας έξι ωρών στις περιοχές της Περαίας και των Νέων Επιβατών, που αποτελούν περιοχές με πολλά σπίτια, καταστήματα εστίασης όπως και beach bar, τα οποία λόγω εποχής συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου. Ακόμα αναφέρει ότι ενδεχομένως η διακοπή ηλεκτροδότησης να οφειλόταν στην υπερφόρτωση του δικτύου παροχής ρεύματος, ενώ “Πέραν της ταλαιπωρίας των κατοίκων και των επισκεπτών και μάλιστα εν μέσω ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών, υπέστησαν ζημιές επαγγελματίες σε ηλεκτρικές συσκευές, σε απώλειες προϊόντων που διατηρούσαν εντός των ψυγείων τους, όπως και στην απώλεια πελατών”.

Καταλήγοντας ο κ. Τζέκος τονίζει πως “Ο δήμος Θερμαϊκού αποτελεί μία τουριστική περιοχή με μεγάλες απαιτήσεις ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών που δέχεται όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Τέτοια συμβάντα (που δυστυχώς παρατηρούνται συχνά) όχι μόνο ταλαιπωρούν και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα αλλά εκθέτουν τον δήμο μας και τη χώρα μας γενικότερα”.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Χορηγός Επικοινωνίας