Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Το διαζύγιο είναι βελούδινο, θα σε βλέπω»

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. Ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μαρία Αναστασοπούλου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, το πρωί της Παρασκευής. Όπως είχε γίνει γνωστό η Μαρία Αναστασοπούλου αποχωρεί από το κανάλι, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει για 34η χρονιά την πρωινή εκπομπή.

«Νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί και για μένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή και σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας… μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο» δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εμένα είναι το πρώτο μου διαζύγιο» σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Με την πρώτη μου σύζυγο παραμένουμε τώρα πια φίλοι αδελφικοί. Έτσι θα είμαστε και εμείς» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε λέγοντας: «Φυσικά και θα είμαστε. Ευχαριστώ πάρα πολύ αυτή την ομαδάρα του Καλημέρα Ελλάδα που με αγκάλιασε και έμαθα τόσα μαζί σας. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Και αυτό είναι σημαντικό. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ… Συγκινήθηκες;».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε με νόημα «Δεν συγκινούμαι, γιατί η συγκίνηση πολλές φορές είναι προσποιητή. Τα συναισθήματά μου για σένα είναι ειλικρινή».

«Θα σε βλέπω φέτος» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου. «Και εγώ θα σε βλέπω. Θα είσαι από τις πρώτες μας καλεσμένες εδώ στην εκπομπή. Καλή τύχη Μαριώ» κατέληξε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.