Μια γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι έφυγε από τη ζωή για δύο λεπτά και επανήλθε, περιέγραψε τη «σουρεαλιστική» εμπειρία που έζησε μόλις έκλεισε τα μάτια της και άφησε άφωνους τους χρήστες του Reddit.

Σε ανάρτησή της, η Humble Bumble 77 -όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στην πλατφόρμα-, ανέφερε ότι υπέστη ένα τρομερό αλλεργικό σοκ από τα κάσιους που έφαγε κατά λάθος στα γενέθλιά της. Η γλώσσα της άρχισε να πρήζεται και ο λαιμός της έκλεισε, ενώ προσπαθούσε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της.

«Δεν ένιωθα μόνο τον πόνο εκείνη τη στιγμή, αλλά ήξερα ότι άλλαζε και η φυσική μου εμφάνιση. Το κεφάλι και ο λαιμός μου είχαν πρηστεί υπερβολικά και είχα αρχίσει να εμφανίζω τεράστια ανησυχητικά σημάδια», είπε.

Αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ήταν «νεκρή» για μερικά λεπτά πριν την βάλουν οι γιατροί σε μηχανικό αναπνευστήρα για αρκετές ημέρες.

«Η εμπειρία ήταν πολύ περίεργη εκείνα τα λεπτά. Δεν ένιωσα καθόλου πόνο. Ένιωθα άνετα, παρόλο που το σώμα μου πάλευε σκληρά», έγραψε.

Και συμπλήρωσε: «Θυμάμαι ότι έκανα εμετό μερικές φορές ενώ ήμουν στον αναπνευστήρα και έκανα αναρρόφηση. Όμως, δεν πόνεσα, δεν αισθάνθηκα τίποτα. Ήμουν περιτριγυρισμένη από την οικογένειά μου στη ΜΕΘ, κάτι που ήταν παρήγορο».

Όταν ρωτήθηκε αν θυμάται κάτι από τον άλλον κόσμο, η Humble Bumble 77 περιέγραψε όσα έζησε ως μια «εξωσωματική εμπειρία» και αποκάλυψε ότι μπορούσε να «ανακαλέσει συνομιλίες» με την οικογένειά της, αλλά δεν μπορούσε να απαντήσει ή να αλληλεπιδράσει μαζί τους «όσο κι αν το ήθελε».