Επίθεση από οδηγό, στη λεωφόρο Μαραθώνος, δέχθηκε ο τέως δήμαρχος Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς.
Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, ο τέως δήμαρχος φαίνεται να δέχεται κλωτσιές από τον οδηγό ενώ λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο του άντρα που τον τραυμάτισε, καταγράφεται να κάνει όπισθεν για να πάρει φόρα, με τον οδηγό αμέσως μετά να γκαζώνει και να παρασέρνει τον 59χρονο πολιτικό, που είχε ήδη ειδοποιήσει την Αστυνομία.
Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο
Οι σκηνές αυτές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, κοντά στα ΚΤΕΟ του Γέρακα, με τον οδηγό που λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά τον Βαγγέλη Μπουρνού να φεύγει από το σημείο με τη γυναίκα που τον συνόδευε και μέχρι σήμερα να μην έχει εντοπιστεί.
Στο βίντεο φαίνεται ο κύριος Μπουρνούς πεσμένος στο έδαφος. Πιάνει το κεφάλι του μόλις σηκώνεται, με τους υπόλοιπους άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό, που όμως συνεχίζει τα χτυπήματα.
Ο κύριος Μπουρνούς κρατάει το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την Αστυνομία και δέχεται κλωτσιά. Τέσσερα άτομα έχουν μπει μπροστά από τον οδηγό που βρίσκεται εκτός εαυτού, με τον ίδιο να επιστρέφει σιγά – σιγά στο δικό του αυτοκίνητο.
Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας έχει ειδοποιήσει την Αστυνομία, αλλά ο άντρας που τον τραυμάτισε από τα χτυπήματα είναι αποφασισμένος να μην περιμένει. Μπαίνει στο όχημα, κάνει για λίγο όπισθεν και πατάει γκάζι.
Στο βίντεο, φαίνεται επίσης, ο 59χρονος να βρίσκεται μπροστά από το αυτοκίνητο και να ζητάει, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, από τον οδηγό που του είχε επιτεθεί να περιμένει τους αστυνομικούς. Ωστόσο, το ασημί αυτοκίνητο επιτάχυνε και χάθηκε στους δρόμους της περιοχής.
Μπουρνούς: «Ούτε τον άγγιξα, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα»
«Ούτε τον άγγιξα, ήρθε επιθετικά πάνω στο αμάξι, ήταν σταματημένος πιο πριν άμα δείτε το βίντεο και πέρασα χωρίς να τον ενοχλήσω δεξιά του να πάω να σταθμεύσω στο φανάρι, δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος λόγος, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα».

Ο οδηγός του συστήθηκε ως αστυνομικός και του επιτέθηκε με κλωτσιές – «Ούτε τον άγγιξα, ούτε τον έβρισα, ούτε του μίλησα» λέει ο κ. Μπουρνούς

Content snippet: CookieBar