Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, το βράδυ της Τρίτης, μετά από φωτιά που ξέσπασε στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές ανάμεσα σε οικοπεδικούς χώρους και εργοστάσια. Μήνυμα από το 112.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική, το βράδυ της Τρίτης, μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη λεωφόρο Καραμανλή, στις Αχαρνές.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ανάμεσα σε οικοπεδικούς χώρους και εργοστάσια, τα οποία απειλούνται από τις φλόγες.
Στο σημείο έχουν φτάσει και επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 76 πυροσβέστες, 22 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, υδροφόρες του Δήμου και εθελοντές. Μήνυμα από το 112
Λίγο πριν τις 00:00, δε, εστάλη σχετικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Λόγω της φωτιάς, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε εκτροπή των οχημάτων στη Λεωφόρο Καραμανλή από το ύψος της οδού Φουντουκιάς στο ρεύμα ανόδου και από το ύψος της οδού Δεκέλειας στο ρεύμα καθόδου.