Η Harley Davidson εγκαινίασε το νέο της θεματικό πάρκο ενόψει του ετήσιου event H-D Homecoming Festival.

Η Harley-Davidson με μερικές εβδομάδες θα γιορτάσει για μια ακόμα φορά το ετήσιο Homecoming Festival στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Φέτος ωστόσο θα είναι πολύ ιδιαίτερη η περίσταση για την εταιρεία καθώς εγκαινιάστηκε πρόσφατα το νέο θεματικό πάρκο Davidson Park όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Το Davidson Park βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα κεντρικά της εταιρείας στο Μιλγουόκι και καταλαμβάνει σε μια έκταση 19 στρεμμάτων. Για τη δημιουργία του συνεργάστηκαν το Harley-Davidson Foundation και η εταιρεία Heatherwick Studio που ανέλαβε τον σχεδιασμό του χώρου. Ουσιαστικά αποτελεί την ανάπλαση ενός παλιού πάρκινγκ του εργοστασίου στη δυτική πλευρά που μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου για χαλάρωση και δραστηριότητες.

Στο κέντρο του πάρκου βρίσκεται το The Hub, ένας πολυχώρος με πανοραμική τοποθέτηση καθισμάτων ο οποίος περιφερειακά του περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης μοτοσικλετών, μονοπάτια για μοτοσικλέτες, χώρους ανάπαυσης και αρκετό πράσινο. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του πάρκου είναι η βιωσιμότητα στην κατασκευή και στη συντήρηση. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν προέρχονται από την τοπική κοινότητα με ειδική επεξεργασία, ενώ έχει προβλεφθεί χρήση ανακυκλώσιμων πηγών ενέργειας για τη λειτουργία του πάρκου.

Το πάρκο της Harley-Davidson είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φανατικούς φίλους της ιστορικής μάρκας στις 25-28 Ιουλίου όπου θα πραγματοποιηθεί το φετινό H-D Homecoming Festival. Φέτος στο πρόγραμμα συναυλιών οι επισκέπτες θα απολαύσουν τους Red Hot Chili Peppers, τους The Offspring, τους Cypress Hill και πολλούς άλλους, μαζί φυσικά με όλα τα μοτοσικλετιστικά events.