Η Aprilia δημιουργεί ακόμα ένα ενιαίο πρωτάθλημα Trophy και παράλληλα παρουσιάζει ένα αγωνιστικό κιτ για την RS 457.

Οι αγώνες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας της Aprilia. Οι Ιταλοί έχουν παρουσία σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα αγώνων μοτοσικλέτας και μάλιστα έχουν τεράστιες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Ιδιαίτερη έμφαση η Aprilia έχει δώσει στα ενιαία εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα στα οποία δίνει τη δυνατότητα με προσιτό οικονομικά τρόπο στους νέους αναβάτες να μπουν στο μαγικό κόσμο των αγώνων. Από τη δεκαετία του 1990 μέχρι σήμερα μέσα από τα Aprilia Trophy έχει αναδείξει δεκάδες κορυφαίους αναβάτες και συνεχίζει να το κάνει σε όλο τον κόσμο.

Το πιο πρόσφατο Aprilia Trophy που ανακοίνωσε η Aprilia αφορά την RS 457. Οι Ιταλοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Aprilia RS 457 Trophy το οποίο θα περιλαμβάνει δύο αγώνες το 2024, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στην Κρεμόνα και το Μιζάνο της Ιταλίας.

Για να μπορέσει η ήδη εξαιρετική RS 457 να μετατραπεί σε μια αγωνιστική μοτοσικλέτα, η Aprilia δημιούργησε ένα αγωνιστικό κιτ. Το Racing Trophy Kit αναβαθμίζει τις επιδόσεις της μοτοσικλέτας και περιλαμβάνει αγωνιστική μονάδα ελέγχου με περισσότερες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά, ολόσωμη εξάτμιση εξελιγμένη σε συνεργασία με την SC Project, αγωνιστικό φίλτρο αέρα από την Sprint Filter, φέρινγκ από την Plastic Bike, κάλυμμα ρεζερβουάρ από fiberglass, μονόσελο κάλυμμα και ειδικούς αγωνιστικούς διακόπτες από την Ket Prime.

Θυμίζουμε ότι η Aprilia RS 457 είναι μια supersport μοτοσικλέτα με δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 457 κ.εκ. απόδοσης 47 ίππων σε μόλις 159 κιλά. Το πλαίσιο είναι αλουμινένιο, οι αναρτήσεις ρυθμιζόμενες και τα φρένα ισχυρά, ενώ διαθέτει πολλά σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα.Το αγωνιστικό κιτ για την RS 457 θα το βρείτε στην ειδική σελίδα της Aprilia μαζί με τον τρόπο συμμετοχής στο Aprilia RS 457 Trophy.