«Με απείλησε, μου προκάλεσε φόβο». Αυτό φέρεται να είπε ο 22χρονος υπάλληλος του αεροδρομίου που δέχθηκε επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία», φέρεται να είπε ο υπάλληλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Λευτέρης Αυγενάκης: Κατέθεσε μήνυση ο υπάλληλος του αεροδρομίου

Ο υπάλληλος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ανεξάρτητου -πλέον- βουλευτή για το επεισόδιο το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο της επίθεσης, ο υπάλληλος φέρεται να τους είπε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκη του άρπαξε το τηλέφωνο την ώρα που μιλούσε με τον προϊστάμενό του. Δεν αναφέρει πως ο πρώην υπουργός τον χτύπησε, αλλά είπε: «Μου άρπαξε το τηλέφωνο την ώρα που μιλούσα με τον προϊστάμενό μου προκειμένου να του μιλήσει, γιατί δεν κατάλαβε ότι έχασε την πτήση παρότι είχαν γίνει τρεις αναγγελίες, και έλεγε να ανοίξει η πύλη».

Για την υπόθεση έχει παρέμβει ο εισαγγελέας ζητώντας τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Μεταξύ άλλων θα διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί αδικήματα όπως: Βία κατά υπαλλήλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία, φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.