Η Έμμα Ρόμπερτς έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ ανέφερε πως δεν βγαίνει πλέον με ηθοποιούς.

  Infotainment
Μήπως εκτός από το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου να σκεφτείτε και το χρώμα;
Τρίτη, 2 Ιουλίου 2024, 12:00
Infotainment
Λιπαντικά αυτοκινήτων: Πρέπει να τα αλλάζουμε το καλοκαίρι;
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 20:00
Infotainment
7 χρυσά κοσμήματα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε κοσμηματοθήκη
Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, 17:15
Διαβάστε Ακόμα
seleo Θέμα
Ενημέρωση των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού
Μ.Χ. – Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024, 19:45

Μιλώντας στο περιοδικό «Flaunt», η ηθοποιός εξήγησε πως δεν θα φανταζόταν τον εαυτό της ξανά σε σχέση με κάποιον στο ίδιο επάγγελμα, αφού το βρίσκει εξαιρετικά δύσκολο να «λειτουργήσει».

«Μια μέρα, απλώς σηκώθηκε αυτό το πέπλο και κατάλαβα ότι δεν ήθελα πια να βγαίνω με ηθοποιούς», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο νομίζω, να είναι μαζί δύο ηθοποιοί. Προσπαθώ να σκεφτώ αν το έχω δει να γίνεται με επιτυχία».

Εξήγησε επίσης, πως οι περισσότεροι ηθοποιοί, με τους οποίους έχει τύχει να βγει ακολουθούσαν μια μέθοδο υποκριτικής που έκαναν πολύ δύσκολο το να έχει κανείς σχέση μαζί τους.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όσοι έβγαινε διατηρούσαν τα στοιχεία του ρόλου που υποδύονταν, και στην καθημερινή τους ζωή, προκειμένου να ταυτιστούν με αυτόν.

Χορηγός Επικοινωνίας

«Οι ηθοποιοί, με τους οποίους ήμουν, ήταν μεθοδικοί. Αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για να έχεις σχέση. Τουλάχιστον για μένα, αν σκεφτεί κανείς τους χαρακτήρες που έπαιζαν», δήλωσε.

Τέλος, έδωσε μια συμβουλή στους άντρες. «Αν θέλετε να τρελάνετε ένα κορίτσι, τότε μην έχετε Instagram», ανέφερε κλείνοντας.