Η Audi διοργανώνει τις «Audi driving days», ένα roadshow που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να δουν και να οδηγήσουν τα μοντέλα της.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2024 στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το πρώτο Audi A3 allstreet.

Το νέο A3 allstreet προσφέρει μία νέα επιλογή σε όποιον αναζητά ένα premium μοντέλο της κατηγορίας C με την ευελιξία ενός hatchback και τις δυνατότητες ενός SUV.

Με τη χαρακτηριστική off-road εμφάνισή του, τρία εκατοστά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και υπερυψωμένη θέση των καθισμάτων, το νέο μοντέλο της Audi συντελεί ένα δυναμικό πακέτο με υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και δυνατοτήτων.

Μέσα από την οδηγική εμπειρία που θα προσφέρει το «Audi Driving Days», οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την υψηλών προδιαγραφών τεχνολογία των μοντέλων της Audi και θα απολαύσουν την άνεση και ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα συστήματα τους.

Ο στόλος των αυτοκινήτων που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, θα αποτελείται από το νέο A3 allstreet, το Α1 allstreet, το αμιγώς ηλεκτρικό Q4 e-tron, τα δημοφιλή Q2, Q3, Q5, Q8, αλλά και από αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που αναμένεται να εντυπωσιάσουν το κοινό.

Οι φίλοι του αυτοκινήτου θα μπορούν να επισκεφθούν τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Έμπορο Audi στην πόλη τους ώστε να ζήσουν την εμπειρία των «Audi driving days».