Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024, 10:01 πμ

Όλο το ενημερωτικό δυναμικό του OPEN επί ποδός την ημέρα των ευρωεκλογών την Κυριακή 9 Ιουνίου… Ο μοναδικός που απουσιάζει – σύμφωνα τουλάχιστον με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σταθμός, ο Νίκος Στραβελάκης που πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε τη συνεργασία του (εδώ)!

Από την ενημέρωση του σταθμού για το τηλεοπτικό κοινό και ειδικότερα για το πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμά του την ημέρα των εκλογών, αλλά και ποιοι θα το παρουσιάσουν απουσιάζει το όνομα του κεντρικού παρουσιαστή των δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου Νίκου Στραβελάκη.

Έτσι λοιπόν την εκλογική βραδιά θα παρουσιάσει μόνη της η Εύα Αντωνοπούλου, με τον Παναγιώτη Στάθη (παρουσιαστή της καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής), ενώ στο στούντιο θα είναι ο επικεφαλής της MRB Δημήτρης Μαύρος, καθώς επίσης και η Έλλη Στάη.

Συγκεκριμένα λοιπόν – σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του σταθμού, για την Κυριακή 9 Ιουνίου που οι έλληνες ψηφίζουν για την Ευρώπη, στο στούντιο από τις 6 το πρωί έως τις 10.00 θα είναι ο Σπύρος Χαριτάτος και η Ευλαμπία Ρέβη και θα δίνουν χρηστικές πληροφορίες, αλλά και ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της ψηφοφορίας. Αμέσως μετά και έως τη μία το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν η Μίνα Καραμήτρου, ο Γιάννης Κολοκυθάς και ο Γιάννης Φώσκολος. Στη μία το μεσημεριανό δελτίο με τη Ματίνα Παπαδέα.

Ενώ στις 6 παρά τέταρτο το απόγευμα αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος, με συντονίστρια την Εύα Αντωνοπούλου. Μαζί της, η Έλλη Στάη, ο Παναγιώτης Στάθης και ο επικεφαλής της ΜRB Δημήτρης Μαύρος, ο οποίος στις 7 θα παρουσιάσει το exit poll.

Όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΟΡΕΝ, οι ανταποκριτές σε Ευρώπη, Τουρκία και Αμερική, πολιτικοί και προσωπικότητες της δημόσιας σφαίρας αναλύουν και σχολιάζουν τα αποτελέσματα.